OrangeClean AB

Golvvård är mer än själva städningen och maskinerna. Golvvård kräver kunnande och systemtänkande. Golvvård kräver lång praktisk erfarenhet. Golvvård blir en vettig investering om man planerar rätt från början. Idag kräver också golvvård att man tar ett ansvar för människan och för miljön. Vi säljer städmaskiner och med det säljer vi golvvård!
OrangeClean har arbetat med golvvård sedan 1982. Det har gett oss erfarenheter som gör att Du får rätt lösning i form av maskiner, utrustning, utbildning mm. Vi är ett familjeägt företag som växer. Men vi växer inte snabbare än att vi kan ställa upp med den personliga servicen som är grunden för vår affärsidé.
Som Sverigeagent för Krahnen tillhandahåller vi DEKRA-certifierade renrums- och industridammsugare. De hanterar allt från lättantändligt damm till frätande brandfarliga syror och är väl anpassade för läkemedelsindustrin. Maskinerna är helcertifierade av DEKRA (samtliga ingående komponenter)och är godkända för användning i utrymmen som kräver ISO klass 4. Vi specialanpassar maskinerna efter just era olika miljöer och behov.
Oavsett om Du redan är en nära kund till oss eller besöker oss för första gången kan Du vara säker på att vi håller högsta klass på våra produkter och tjänster. Ta en titt på vårt utbud av städmaskiner för proffs.
Kontakta någon av våra kunniga säljare direkt för ett personligt möte, eller om Du har behov av service/reparation av Dina städmaskiner, titta in till serviceavdelningen.

Postadress
Kistagången 20
164 40 Kista
Sverige

Telefon: 08-628 23 10
Fax: 08-733 90 70

E-post: info@orangeclean.se

www: http://orangeclean.se/

Kontaktperson
Sara Nylund
Telefon: 08-628 23 10
E-post: sara.nylund@orangeclean.se

Produkter från OrangeClean AB