Elis Textil Service AB

https://se.elis.com/sv

Vår verksamhet:

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa, och hanterar varje år mer än 75 000 ton arbetskläder, lakan, handdukar, hygienutrustning och mattor åt hotell, restauranger, vårdgivare, industrier och fastighetsägare. Vi har 70 års erfarenhet av cirkulära hyrlösningar, och genom att äga hela kedjan från design till logistik, tvätt och återvinning kan vi optimera både miljöprestanda och effektivitet. Elis Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Elis är en specialiserad partner som länge antagit utmaningarna i renrumsmiljöerna. För varje segment och varje specifikt behov erbjuds en garanterad lösning. Tillgängligheten till skyddsplagg är alltid säkerställd och sӓkerhetslager finns att tillgå. Tillsammans med våra kunder är vi starkt engagerade i att hitta och implementera de mest kostnadseffektiva lösningarna.

Postadress:
Rättarvägen 4
611 35 Nyköping
Sverige

Telefon: +46 20-74 01 01

www: https://se.elis.com/sv

Kontaktperson
Kundservice
Telefon: 0046 20-74 01 01
E-post: se-nykoping.kundservice@elis.com

Produkter från Elis Textil Service AB

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.