Vileda Professional

https://www.vileda.com

Rengöringsexpert även inom Rena Rum
Vileda Professional vill hjälpa våra kunder till maximal rengöring i och omkring “kontrollerade miljöer”. Vi erbjuder effektiva och enhetliga arbetsmetoder som säkerställer en hög kvalitet. Våra produkter och metoder är anpassade till miljöer som verkar enligt ISO klass 4-5-6-7-8 och CNC.

Vanligtvis innebär det tidsödande processer för anskaffning, validering och implementering av nya rengöringssystem, men inte när du arbetar med Vileda Professional. Vi har varit i branschen länge nog för att veta exakt vad du behöver i form av rengöringslösning för att hålla produktionen igång. Med bevisade resultat som uppfyller dina behov och med inköpskanaler som stödjer din verksamhet över hela världen. Vi tar ansvar för processen hela vägen, från validering av de tillförlitliga lösningar till utbildning at personalen, så att de på ett effektivt sätt kan utföra de uppgifter som krävs i din verksamhet. Du kan vara säker på att vi kommer att ge dig den bästa möjliga lösning för att hålla ditt renrum rent!

Rena rum/ESDVileda Professionals produkter och metoder har en bevisad förmåga att hålla klassade områden rena. Vi säkerställer en hög kvalitet, med fokus på miljö och ergonomi inom områderna:

Pharma
Elektronik
Plast
Metal
Dental
ESD

På alla områden där bakterier och/eller partiklar är en utmaning – kontakta oss så berättar vi mer.

Expert på Rena Rum/EDS och andra kontrollerade miljöer:
Allan Zacho, Allan.Zacho@fhp-ww.com, mobil +45 2046 82

Besöksadress: Engelbrektsgatan 5
S – 211 33 Malmö
Sverige

Postadress:
Box 4013
S – 203 11 Malmö
Sverige

Telefon: +45 2046 82

E-post: Allan.Zacho@fhp-ww.com

www: https://www.vileda.com

Kontaktperson
Allan Zacho
Telefon: +45 2046 82
E-post: Allan.Zacho@fhp-ww.com

Produkter från Vileda Professional

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.